Tiende titel op rij Sheriff, TNS kampioen van Wales

24 april 2010, 18:19

FC Sheriff is voor de tiende keer in zijn bestaan én voor de tiende maal in successie kampioen van Moldavië geworden. De formatie uit Tiraspol won in eigen huis met 3-1 van CSCA-Rapid Chisinau, nadat concurrent Iskra-Stal Rîbnita eerder op de middag voor eigen publiek niet verder was gekomen dan 0-0 tegen Zimbru Chisinau.

Door deze uitslagen is FC Sheriff met nog vijf duels te gaan niet meer te achterhalen in de Moldavische competitie. Het gat naar Iskra bedraagt weliswaar vijftien punten, maar het onderling resultaat is duidelijk in het voordeel van Sheriff: 9-0. Eerder deze jaargang was Sheriff in de Europa League nog tegenstander van FC Twente.

In Wales behaalde The New Saints FC op de slotdag van de competitie zijn vijfde landstitel in de clubhistorie. Een 3-1 overwinning bij Aberystwyth was voldoende om de marge van twee punten met nummer twee Llanelli AFC, dat uithaalde bij Prestatyn Town (1-5), intact te houden. Als gevolg van het landskampioenschap plaatsen FC Sheriff en The New Saints FC zich voor de voorrondes van de Champions League.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen