Vujicevic en Ojo kijken uit naar spelen in Eredivisie

Ger
10 januari 2011, 14:30

Dario Vujicevic en Funso Ojo zijn blij met hun kans bij VVV Venlo. De jonge middenvelders van respectievelijk FC Twente en PSV sluiten op huurbasis aan bij de Limburgse club.

"Ik heb FC Twente gevraagd of ik weg mocht", aldus Vujicevic op de website van VVV. "Ik ben namelijk jong en wil negentig minuten spelen. Ze wilden me niet laten gaan, alleen verhuur was een optie. Vervolgens hadden verschillende clubs uit binnen- en buitenland interesse. Zelf wilde ik echter in Nederland blijven voetballen en de keus is op VVV Venlo gevallen."

Bij PSV zat Ojo in een vergelijkbare situatie. "Ik heb gemerkt dat ik een bepaald stempel heb en dat dit tegen me heeft gewerkt. Ik ben blij dat ik bij deze mooie club terecht ben gekomen." Ojo geeft aan dat de aanwezigheid van Vujicevic hem ook over de streep heeft getrokken. Beide spelers kwamen elkaar in de jeugd meermalen tegen.

"Niets is zeker in het voetbal", aldus de jongelingen. "Zelfvertrouwen hebben we. Nu moeten we de trainers overtuigen van onze kwaliteiten. In het tweede elftal waren we de betere spelers en nu moeten we bewijzen dat we ook het niveau in de Eredivisie aan kunnen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen