Vertonghen: "Niemand slaat Arsenal of Barça af"

Koen Freriks
9 april 2011, 12:39   Bijgewerkt: 9 april 2011, 12:44

Jan Vertonghen is bezig aan een sterk seizoen bij Ajax. De Belgische verdediger wordt regelmatig gelinkt aan de Europese top, wat hij zelf natuurlijk ook mee krijgt. "Ik denk dat geen enkele voetballer een aanbod van dergelijke clubs af zou slaan." 

Vertonghen denkt echter niet na over een eventuele transfer. "Ik denk niet dat ik bezig ben aan een afscheidstoernee", aldus de Belg tegenover AT5. "Dit zijn nog heel spannende weken voor ons en dat is het enige waar ik me nu op concentreer."

De stap naar een topclub wil hij natuurlijk wel een keer maken. "Ik wil in mijn carrière zeker nog een keer een stap maken. Ik heb het gevoel dat ik dat aan zal kunnen. De vraag is alleen wanneer dat dan wordt: nu of volgend seizoen."

"AC Milan, Arsenal en Barcelona roepen natuurlijk wel een bepaald gevoel op. Ook ik ben daar gevoelig voor, ik denk dat geen enkele voetballer een aanbod van dergelijke clubs af zou slaan", aldus Vertonghen, die niet weet hoe geïnteresseerd de top in hem zal zijn. "Het hangt van mij af, hoe ik presteer. En de nood in de andere competities, geldkwesties en dergelijke."

"We zien wel wat er op mijn pad komt. Als ik hier volgend jaar nog speel, doe ik dat met evenveel motivatie en gezelligheid als anders."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen