Winter verovert Canadese beker met Toronto

6 juli 2011, 08:31

Aron Winter heeft zijn eerste prijs te pakken bij Toronto FC. De trainer won dinsdag (lokale tijd) met zijn Canadese ploeg de nationale beker, door in de finale te winnen van Vancouver Whitecaps FC.

Nadat de heenwedstrijd in 1-1 was geëindigd, maakte Toronto het karwei voor eigen publiek af: 2-1. De onlangs van PSV overgenomen spits Danny Koevermans was nog niet van de partij bij de winnaar. De Nederlanders Nick Soolsma (ex-HFC Haarlem) en Javier Martina (voormalig Ajacied) kregen wel speeltijd van Winter.

Enig geluk ontbrak trouwens niet bij de manschappen van Winter. "Nadat we de uitwedstrijd met 1-1 hadden gelijkgespeeld, kwamen we thuis 1-0 achter, maar werd het duel gestaakt wegens noodweer”, zegt Winter tegen De Telegraaf. “Het moest volledig worden overgespeeld. We wonnen vervolgens met 2-1, nadat Vancouver opnieuw een voorsprong had genomen. De bekerwinst voelt heerlijk”

Het is de derde keer op rij dat Toronto de beker pakt. Saillant genoeg was het elk jaar in de eindstrijd een maatje te groot voor Vancouver Whitecaps FC.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen