De Guzman: "Eerste CL-goal zal me bijblijven"

24 november 2011, 18:05   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Jonathan de Guzman maakte dinsdag zijn eerste doelpunt in de Champions League. De middenvelder van Villarreal scoorde in het duel tegen Bayern München. Toch kon de oud-Feyenoorder daarmee niet voorkomen dat zijn club met 3-1 verloor van de Duitse grootmacht en hield hij daarom een dubbel gevoel over aan de wedstrijd.

"De eerste goal in de Champions League voelde goed, dat blijft je toch bij", meldt De Guzman aan Voetbal International. "Vooral vanuit Canada werd ik overladen met felicitaties. Al overheerste bij mij toch de pijn van de nederlaag. Achteraf waren andere mensen er blijer mee dan ikzelf…" Villarreal verloor tot nog toe alle vijf groepswedstrijden in het kampioenenbal en staat daarmee troosteloos onderaan in Groep A.

"Dat we opnieuw verloren is heel zuur", gaat De Guzman verder. "We hebben veel blessures. Maar al met al hebben we veel geleerd in de Champions League. Het is er helaas niet uitgekomen. Maar wat overheerst is dat ik blij ben dit seizoen in een voetballend goede ploeg te spelen. Want dat blijft Villarreal."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen