Derby Willem II-NAC Breda seizoensouverture

7 juni 2012, 00:26   Bijgewerkt: 7 juni 2012, 15:20

Het Eredivisieseizoen 2012/2013 begint waarschijnlijk direct met een burenruzie. Promovendus Willem II neemt het op vrijdag 10 augustus in eigen huis op tegen NAC Breda, zo blijkt uit het conceptprogramma dat de KNVB heeft gepubliceerd.

Ook op zaterdag 11 augustus staat er een Brabantse derby op de rol, PSV gaat op visite bij RKC Waalwijk. PEC Zwolle, de andere promovendus, bezoekt op dezelfde avond Roda JC Kerkrade, terwijl Heracles Almelo VVV Venlo ontvangt.

Op zondag 12 augustus moet de eerste topper al meteen plaatsvinden. Kampioen Ajax speelt in de eigen Amsterdam ArenA tegen AZ. Feyenoord begint op dezelfde dag met de lastige uitwedstrijd tegen FC Utrecht, terwijl FC Twente FC Groningen treft. Marco van Basten start met SC Heerenveen tegen NEC. Vitesse en ADO Den Haag staan evenals de afgelopen twee jaar tegenover elkaar in de openingsronde.

Ook de Jupiler League kent een aardig affiche bij de ouverture op 10 augustus. Degradanten De Graafschap en Excelsior kruisen dan de degens op De Vijverberg.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen