Anita op weg naar Newcastle: "Clubs zijn er uit"

12 augustus 2012, 19:36

Vurnon Anita speelde tegen AZ in principe zijn laatste wedstrijd voor Ajax. De 23-jarige middenvelder is heel dicht bij een overstap naar Newcastle United. "De clubs zijn er uit, het is nu aan mij", liet hij na het duel in de Amsterdam ArenA weten.

Om de transfer af te ronden, moet Anita nu alleen nog zelf tot overeenstemming komen met Newcastle United. Anita benadrukt dat hij niet over één nacht ijs zal gaan. "Het hele plaatje moet kloppen", zegt hij in gesprek met diverse media, waaronder FCUpdate.nl. "Dat heeft niet alleen met financiën te maken, ook met alles er om heen. De plannen van de manager met mij, bijvoorbeeld. Ik heb nog niet met hem gesproken, dat zal de komende dagen wellicht gebeuren. Voor welke plek ze me halen? Op het middenveld."

Anita maakt er geen geheim van dat hij graag naar Newcastle wil verkassen. "Natuurlijk heb ik getwijfeld om weg te gaan, want Ajax is een prachtige club. Maar Newcastle is een grote club, dat een goed seizoen achter de rug heeft en graag goed wil voetballen. Dat wil ik ook, dus we passen bij elkaar. Maar zoals ik al zei, het is nu aan mij."

Naar verluidt is met de transfer van Anita zo'n acht tot tien miljoen euro gemoeid.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen