Hofland treedt toe tot directie Fortuna Sittard

5 oktober 2012, 16:41

Kevin Hofland keert terug in het Nederlandse betaald voetbal. De oud-verdediger, die dit jaar noodgedwongen een punt achter zijn actieve carrière zette, wordt directielid bij zijn oude club Fortuna Sittard. Hofland is afkomstig uit de jeugdopleiding van Fortuna.

Hofland zal zich focussen op voetbaltechnische zaken, waarbij talentontwikkeling de hoofdmoot vormt. Dat meldt Fortuna vrijdag op haar website. Hij vormt met Martin Masset, Bibi Queis en Rob Hofman het nieuwe, vierkoppige directieteam van de club.

"Ik heb altijd mijn groen/geel hart behouden en hoop met mijn kennis, netwerk en ervaring iets voor de club te kunnen betekenen", zegt Hofland over zijn functie bij de Limburgse club. "Ik heb de hele jeugdopleiding bij de club doorlopen in een tijd dat de club één van de toonaangevende talentontwikkelaars in Nederland was. Ik zal me dan ook met name richten op het verder ontwikkelen van de kwaliteit van onze opleiding."

Eerder was Hofland enkele maanden technisch directeur van AEK Larnaca. De verdediger kwam in zijn actieve carrière uit voor onder meer PSV en Feyenoord.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen