RKC Waalwijk lijdt weer pijnlijke nederlaag

21 oktober 2012, 18:23

Na een goede start van het seizoen is RKC Waalwijk het spoor even volledig bijster. Na de nederlaag van twee weken geleden tegen Willem II (1-0) ging de ploeg van coach Erwin Koeman zondag opnieuw onderuit tegen een directe concurrent in de strijd om lijfsbehoud. Promovendus PEC Zwolle won in het Mandemakers Stadion met 1-2.

Op de winst van PEC Zwolle viel niets af te dingen. De ploeg speelde fris en goed voetbal, zoals het dit seizoen al wel vaker deed. Een belangrijk verschil ten opzichte van die andere wedstrijden was echter dat het zichzelf nu wél beloonde. Waar het vaak complimenten kreeg in plaats van punten, kreeg de ploeg uit Overijssel het nu allebei.

Fred Benson was de gevierde man bij Zwolle tegen RKC. De oud-speler van de Waalwijkse club opende na vijf minuten de score en stond na ruim een uur spelen met een goede actie aan de basis van de 0-2, gemaakt door Ronnie Reniers.

Pas toen de wedstrijd al gespeeld leek, liet RKC Waalwijk even zijn tanden zien. Chevalier tekende met zijn vijfde doelpunt van het seizoen voor de 1-2 en gaf daarmee het startsein voor een spannende slotfase, maar de gelijkmaker bleef uit. De punten gingen naar Zwolle, dat RKC nu op de ranglijst in het vizier gekregen heeft. Het verschil tussen beide teams is teruggelopen van vijf tot nog maar twee punten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen