Van Veldhoven ziet oud-Groningers 'surplus' brengen

30 oktober 2012, 08:53

Twee oud-spelers van FC Groningen stonden dit weekend in het zonnetje in België. Door twee doelpunten van Thomas Enevoldsen en één van Nicklas Pedersen won KV Mechelen voor eigen publiek met 3-0 van Lierse SK. Trainer Harm van Veldhoven, in het verleden coach van Roda JC, is blij met de ontwikkeling van zijn twee Denen.

Het duel met Lierse was de eerste waarin Enevolden en Pedersen echt lieten zien wat ze kunnen. "Ik heb al vaak aangegeven dat zulke jongens tijd nodig hebben om tot hun niveau te komen", zegt Van Veldhoven in het Belgische Sportwereld. "Kijk maar naar Nicklas. Door een blessure miste hij de hele voorbereiding en telkens hij wilde terugkeren, kende hij een terugval. Nu hij weer fit is, zie je hem progressie maken."

"Als een speler niet presteert klinkt er steeds kritiek, maar je moet hen ook de tijd geven om zich aan te passen aan de nieuwe club en de speelstijl", zegt de tot Belg genaturaliseerde Nederlander over zijn twee oud-Groningers. "Bovendien hebben ze afgelopen seizoen weinig gespeeld bij FC Groningen. Nu ze stilaan op niveau komen, zie je hun klasse en kwaliteit. Op bepaalde momenten brengen ze echt een surplus."

Door de ruime winst op Lierse klom Mechelen naar de negende plaats in België.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen