Groep F: Gelijkspel voldoende voor Valencia en Bayern

20 november 2012, 22:39   Bijgewerkt: 21 november 2012, 08:23

Lille heeft dinsdagavond in Minsk de eerste punten gepakt in groep F van de Champions League. De Franse ploeg versloeg Bate Borisov met 2-0. De treffers kwamen in de eerste helft op naam van Djibril Sidibé en Gianni Bruno. Sidibé moest een kwartier voor tijd van het veld na zijn tweede gele kaart.

Lille schoot weinig op met de eerste zege in de groepsfase. Door de nederlaag van 1-3 eerder op eigen veld tegen Bate Borisov is de Wit-Russische club met 6 punten op basis van het onderlinge resultaat sowieso verzekerd van de derde plaats.

Bayern München en Valencia speelden gelijk en mogen zich zodoende opmaken voor de volgende ronde van de Champions League. Valencia wist al voor aanvang dat het door zou gaan, door het verlies van Bate. De Duitsers hadden genoeg aan een gelijkspel (1-1) om zich te plaatsen. Sofiane Feghouli scoorde een kwartier voor tijd voor Valencia, Thomas Müller deed dat 5 minuten later voor Bayern. Valencia plaatste zich door de zege van Lille al eerder op de avond voor de volgende ronde.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen