Excelsior-selectie betaalt busreis en ticket fans

22 november 2012, 10:20

Excelsior komt met een gebaar richting de eigen aanhang. Fans die volgende week meegaan naar de uitwedstrijd tegen Almere City FC, hoeven niets te betalen. De busreis en het kaartje voor de wedstrijd worden betaald door de spelersgroep.

"Wij willen als groep een gebaar van onze goede wil maken naar de supporters en vooruitkijken", zegt Excelsior-aanvoerder Niels Vorthoren op de site van zijn club.

De relatie tussen de Excelsior-spelers en de aanhang liep vorige week een flinke deuk op, toen commotie ontstond rond Roland Alberg. Hij zou zelfs hebben gespuugd richting de Rotterdamse fans. "De afgelopen wedstrijd was een dieptepunt, hoewel we er meerdere hebben gehad dit seizoen. Het gedoe rond Roland maakte dit nog erger. De ontstaande frictie tussen spelers en supporters willen wij zo snel mogelijk oplossen. Wij als groep hebben de steun van onze fans hard nodig. Het bevordert ons zelfvertrouwen als we weten dat ze achter ons staan en dat kan net het verschil maken in een wedstrijd en ons het laatste duwtje in de rug geven", stelt Vorthoren.

Het gedegradeerde Excelsior staat momenteel allerlaatste in de Jupiler League.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen