Fer: "Door het vuur gaan voor McClaren"

26 november 2012, 10:39

Een jaar na het ontslag van Co Adriaanse ligt opnieuw een trainer onder vuur bij FC Twente. Na het teleurstellende gelijkspel tegen PEC Zwolle (2-2) is de kritiek op coach Steve McClaren flink toegenomen, zeker omdat de ploeg uit Enschede eigenlijk al weken matig voetbalt. Leroy Fer houdt echter vertrouwen in de oefenmeester.

"Wij zijn als groep heel close en daar hoort onze trainer bij", zegt de middenvelder maandag in De Telegraaf. "De kritiek van buitenaf laten wij niet toe in onze groep. Wij vinden McClaren een goede trainer en proberen voor hem door het vuur te gaan."

Volgens teamgenoot Willem Janssen raakt de kritiek op McClaren ook de spelers. "De trainer krijgt het hard te verduren als de ploeg het niet goed doet. Daarom ervaar ik kritiek op onze trainer indirect als kritiek op ons", aldus de middenvelder, die wel erkent dat de club in een lastige periode zit. "Als je thuis niet van Zwolle wint, dan is het wel een week crisis. Maar tegen ADO Den Haag strijden we er weer vol voor."

FC Twente kwam de laatste drie competitiewedstrijden niet tot winst. Tussendoor werd de ambitieuze ploeg uit Enschede ook uitgeschakeld in de Europa League.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen