Balotelli valt coach Mancini aan op trainingsveld

Ger
3 januari 2013, 14:55   Bijgewerkt: 3 januari 2013, 15:38

Mario Balotelli lijkt zichzelf definitief onmogelijk te hebben gemaakt bij Manchester City. De flamboyante Italiaanse aanvaller is donderdag tijdens de training op de vuist gegaan met manager Roberto Mancini. De twee kemphanen moesten door omstanders uit elkaar gehaald worden.

De ruzie ontstond nadat Mancini de 22-jarige international op het matje riep na een wilde tackle op een ploeggenoot. Balotelli pikte de kritiek van zijn trainer niet en besloot zijn landgenoot vast te grijpen. Na wat duw- en trekwerk slaagden enkele leden van de technische staf erin om een einde aan het opstootje te maken. Balotelli zocht vervolgens de kleedkamer op en verliet het complex niet veel later in zijn Bentley.

Door zijn gedrag binnen én buiten de lijnen is de aanvaller al regelmatig in opspraak geraakt. De leiding van de kampioen van de Premier League legde Balotelli vorige maand nog een boete op van ruim 400.000 euro. Dat zijn zo'n twee weeksalarissen van de Italiaan.

Balotelli maakt al weken geen deel uit van de selectie van City omdat Mancini niet tevreden is over zijn prestaties. Hij was dit seizoen in de Engelse competitie pas goed voor één doelpunt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen