De Guzman: "Voorselectie komt als verrassing"

24 januari 2013, 22:20

Jonathan De Guzman had niet verwacht deel uit te maken van de voorselectie van Oranje voor het oefenduel met Italië (6 februari). "Ik had niet het gevoel dat ik in beeld was", zegt de middenvelder van Swansea City tegen RTV Rijnmond.

"Het komt zeker als een verrassing voor mij. Ik zie dit als een bevestiging dat ik goed bezig ben", vervolgt De Guzman. "Er zijn natuurlijk veel spelers geblesseerd en een aantal belangrijke spelers zit er niet bij, dan is er voor mij meer kans om er wel bij te zijn. Van Gaal is een trainer die het weet als je goed speelt. Dan word je beloond. Het is nog wel maar de voorselectie, dus ik richt me nog niet op het WK in 2014."

De Guzman degradeerde vorig seizoen met Villarreal uit La Liga. Afgelopen zomer trok de oud-Feyenoorder op huurbasis naar Swansea City. En daar oogt hij als herboren. De Guzman sluit een langer verblijf in Wales dan ook niet uit. "Dat staat ook in het huurcontract en is zeker een optie", laat hij weten. "Villarreal doet het momenteel niet goed. Een terugkeer zou dan ook geen goed gevoel geven."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen