FC Twente haalt Van Wonderen bij eerste elftal

27 februari 2013, 10:47   Bijgewerkt: 27 februari 2013, 12:16

Kees van Wonderen is toegevoegd aan de technische staf van FC Twente. De voormalig international moet Alfred Schreuder assisteren, die na het vertrek van Steve McClaren de leiding over het eerste elftal van de Enschedese club gekregen heeft.

Van Wonderen en FC Twente kennen elkaar goed, want de oud-verdediger was tussen 2008 en 2012 in diverse functies werkzaam in Enschede. "Ik vind het leuk om weer terug te zijn", zegt Van Wonderen op de site van FC Twente over zijn terugkeer. "De meeste spelers ken ik nog, net als de staf. We denken hetzelfde over voetbal."

Interim-coach Schreuder is bijzonder blij met de komst van Van Wonderen. "Kees is een goede aanvulling op de technische staf en we hebben ook in zijn vorige periode bij de eerste selectie veel aan hem gehad. Ik heb veel vertrouwen in hem en we kennen elkaar goed. Ik ben blij hem aan de technische staf toe te kunnen voegen."

Als voetballer kwam Van Wonderen uit voor NEC, NAC Breda en Feyenoord. Met Feyenoord won de zesvoudig international de landstitel (1999) en UEFA Cup (2002).

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen