De Guzman maakt fataal eigen doelpunt

9 maart 2013, 17:51   Bijgewerkt: 9 maart 2013, 20:29

Jonathan De Guzman heeft zaterdag een negatieve hoofdrol voor zich opgeëist in de Engelse Premier League. De nieuwbakken Oranje-international maakte een eigen doelpunt, waardoor zijn ploeg Swansea City met 2-1 onderuit ging bij West Bromwich Albion. Kort voor dat moment had Michel Vorm een strafschop gestopt.

Het beslissende moment had plaats na een uur. Angel Rangel dacht de bal bij een corner van de lijn te koppen, maar zag het speeltuig terugkomen via de rug van De Guzman. Daardoor werd het alsnog 2-1. Dat had Vorm enkele minuten eerder voorkomen. De Nederlandse keeper keerde een makkelijk gegeven strafschop van Romelu Lukaku. De Belgische aanvaller had vlak voor rust wel voor de 1-1 gezorgd. Luke Moore bracht Swansea City na een half uur spelen op voorsprong.

In de slotfase dacht Swansea City langszij te komen, maar een goal van ex-Roda JC Kerkrade-speler Roland Lamah werd onterecht afgekeurd vanwege buitenspel.

Swansea City, waar Dwight Tiendalli op de bank bleef, staat met veertig punten negende in de Premier League. The Swans zijn door de League Cup-winst al zeker van Europees voetbal. West Bromwich Albion bezet met 43 punten plaats zeven.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen