Deportivo verlaat ook Sevilla met goed resultaat

29 april 2013, 23:55

Deportivo la Coruna heeft opnieuw een mooi resultaat geboekt in de Spaanse competitie. De kustbewoners pakten maandag een punt bij Real Betis Sevilla (1-1) en bleven daarmee voor de zesde wedstrijd op rij ongeslagen.

Met zijn dertiende doelpunt van het seizoen zette Riki Deportivo al in de zevende minuut op voorsprong in Andalusië. Vlak na rust kwam de thuisclub langszij. Jorge Molina scoorde, na voorbereidend werk van Beñat.

Deportivo sloot vorige week tegen Athletic de Bilbao eveneens af op 1-1. De vier wedstrijden daarvoor had het zelfs allemaal gewonnen. Door de uitstekende reeks heeft de gevallen topclub de degradatieplekken in La Liga verlaten. Het gat naar de rode streep bedraagt wel maar één punt. Betis staat op plaats zeven.