Alderweireld heeft wel oren naar Premier League

15 augustus 2013, 16:24   Bijgewerkt: 15 augustus 2013, 21:46

Toby Alderweireld heeft donderdag nog maar eens bevestigd dat hij een verhuizing naar de Premier League wel ziet zitten. De Belgisch international wordt al enige tijd in verband gebracht met Everton, terwijl ook Tottenham en Newcastle de Ajax-verdediger in de gaten houden.

De 24-jarige Alderweireld heeft in Amsterdam nog een contract voor één jaar en geeft tegenover Sky Sports News toe nog geen beslissing te hebben genomen over zijn toekomst. "Het ligt eraan of er een club komt waar ik naartoe wil, maar ik heb geduld en we zullen het binnen een paar dagen wel zien. Als Tottenham inderdaad geïnteresseerd is, dan wil ik hun plannen wel eens horen."

Een transfer naar Everton of Newcastle is vooralsnog niet aan de orde. "Everton heeft geen bod uitgebracht voor zover ik weet, maar misschien weet mijn manager meer. Ik richtte me op de wedstrijd met België en nu richt ik me weer op de wedstrijd van komende zondag, met Ajax. Hoewel ik niks van hen gehoord heb, kan ik wel zeggen dat het prachtige clubs zijn en de Premier League een prachtige competitie is."

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen