Barcelona met de schrik vrij tegen Malaga

25 augustus 2013, 22:51

FC Barcelona heeft ook zijn tweede duel in het nieuwe La Liga-seizoen op winst afgesloten. Vorige week opende de landskampioen met een 7-0 zege op Levante. Zo eenvoudig als toen ging het deze keer absoluut niet. In het Estadio La Rosaleda werd Malaga CF zondag 'slechts' met 0-1 aan de kant gezet.

Barcelona moest het in Andalusië zonder Lionel Messi stellen. De Argentijnse smaakmaker was absent vanwege een hamstringblessure. Mede daardoor swingden de Catalanen niet zoals ze tegen Levante deden.

Wel hadden ze tegen Malaga lang het betere van het spel, maar doelman Willy Caballero bleek lastig te passeren. Op slag van rust werd het dan toch 0-1 voor Barcelona en dat kon de Argentijnse sluitpost zich evenwel aanrekenen. Hij verkeek zich op een schot van Adriano, waardoor Barça de leiding nam.

In de tweede helft kwam Barça, waar Neymar na een uur mocht invallen, nog een paar keer in de problemen. Zo raakte Fabrice de paal. Ook in de slotfase kreeg Malaga nog goede kansen, maar de Catalanen hielden stand (0-1).

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen