Feyenoord met ruime cijfers te sterk voor Roda JC

1 september 2013, 18:26   Bijgewerkt: 1 september 2013, 18:47

Feyenoord heeft zondag haar tweede zege van het seizoen geboekt. In een weinig spectaculaire wedstrijd waren de Rotterdammers voor eigen publiek met 4-0 te sterk voor Roda JC Kerkrade. De bezoekers eindigden de wedstrijd met tien man door een rode kaart in de slotfase van Henk Dijkhuizen. 

Ook na het openingsdoelpunt bleef het niveau van de wedstrijd van bedenkelijk niveau. Feyenoord liet het initiatief aan Roda JC, dat daar voor de theepauze niet mee om wist om te gaan. Ondanks dat het weinig creëerde, slaagde Feyenoord er toch in voor de verdubbeling te zorgen. Graziano Pellè schoot vanaf de rand van het strafschopgebied fraai raak.

Het tweede bedrijf voltrok zich eveneens in een laag tempo. Rond de middenlijn viel het {image[291093][right-half][]}meeste te beleven, omdat de bal daar veelal te vinden was. Ook het inbrengen van Frank Demouge sorteerde geen effect voor de bezoekers, die er eigenlijk geen moment aan te pas kwamen. Kijkend naar het spelbeeld viel het derde doelpunt op dezelfde manier als de vorige goals: uit het niets. Na een steekpass stond Miquel Nelom ineens vrij voor Kurto. Hij liet de sluitpost met zijn poging kansloos.

Nadat Henk Dijkhuizen met een rode kaart had mogen vertrekken, vanwege een tackle van achteren op Ruben Schaken, wist John Goossens nog een doelpunt mee te pikken. Hij bepaalde daarmee de eindstand op 4-0. De riante overwinning geeft een vertekend beeld, aangezien het een wedstrijd van laag niveau was. Feyenoord en Roda JC hebben na vandaag nog genoeg verbeterpunten.

Real - Bayern: Pak 100x je inzet als beide teams scoren!

Real - Bayern: Pak 100x je inzet als beide teams scoren!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen