Sporre: "Het was hectisch rondom Finnbogason"

Ger
3 september 2013, 09:55

Interim-directeur Gaston Sporre is blij dat SC Heerenveen topschutter Alfred Finnbogason heeft weten te behouden. De IJslander stond in de belangstelling van verschillende clubs, maar zijn prijskaartje van tien miljoen euro bleek een te groot obstakel voor de geïnteresseerde partijen.

"Naar onze achterban, fans en sponsoren, is dit een duidelijk signaal dat we onze sportieve ambities waar willen maken. De supporters zijn wat mij betreft de grote winnaar", zegt Sporre op de website van de Friese club. "Het is rondom Finnbogason een paar dagen hectisch geweest. Het is daarom goed dat we een duidelijke streep in het zand hebben getrokken, dat heeft reinigend gewerkt en koopjesjagers op afstand gehouden."

Heerenveen haalde zelf op de slotdag van de transferperiode aanvaller Uche Nwofor (VVV Venlo) en middenvelder Joeri de Kamps (Ajax) op huurbasis naar het Abe Lenstra Stadion. Mark Uth en Jens Jurn Streutker vertrokken tijdelijk naar Heracles Almelo vertrekken, terwijl Sven Kums werd verkocht aan Zulte Waregem.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen