Doelman Hahn wil via Jong Oranje hogerop

10 oktober 2013, 10:54

Jong Oranje speelt vanmiddag in Tbilisi de EK-kwalificatiewedstrijd tegen Jong Georgië. Het doel van de Nederlandse beloften verdedigd door Warner Hahn. Dat hij hierdoor maandag de Jupiler League-wedstrijd van zijn club FC Dordrecht tegen Jong FC Twente mist, deert de doelman niet.

"Het is vervelend voor de club, maar ik vind het heerlijk om interlands te spelen", zegt de sluitpost in gesprek met AD Sportwereld. De sluitpost groeide in amper een half jaar tijd uit tot de vaste waarde onder de lat bij Jong Oranje. De club waarvoor hij speelt valt een beetje uit de toon. Sterker nog: hij is de enige international die bij een Jupiler League-ploeg actief is.

Het is zijn tweede en tevens laatste jaar bij de Schapenkoppen. "Dat was ook de bedoeling toen ik van Ajax overkwam. Dordrecht is perfect voor spelers die het elders niet hebben gered, zoals ik", doelt de keeper op het gebrek aan perspectief op een vaste plek in de selectie bij de regerend landskampioen.

Een terugkeer naar de Eredivisie is het uiteindelijke doel. "Ik heb heel bewust een stap teruggedaan. Dat ik nu voor Jong Oranje speel, kan me helpen in de zoektocht naar een nieuwe club. Mijn uitverkiezing heeft me nét iets meer zelfvertrouwen gegeven. Maar de motivatie om beter te worden komt uit mezelf. Nog altijd, daarin speelt Jong Oranje geen rol."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen