'Balotelli vrijdag niet in actie tegen Denemarken'

10 oktober 2013, 11:18

Het is zeer onwaarschijnlijk dat Mario Balotelli vrijdagavond in actie komt, wanneer de nationale ploeg van Italië het opneemt tegen Denemarken. Woensdag trainde hij niet mee, omdat hij dinsdag pijn in zijn knie voelde. De spits heeft geen blessure, maar heeft wel last van spierpijn.

De kans dat Cesare Prandelli risico's neemt met de aanvaller is klein. Wel blijft de spits van AC Milan bij de selectie, zodat hij komende dinsdag mogelijk wel in actie komt tegen Armenië, weet La Gazzetta dello Sport. "Balotelli heeft wat fysieke problemen. Hij is niet geblesseerd, in welke vorm dan ook. We hebben vertrouwen in de medische staf", verklaarde Adriano Galliani, algemeen directeur van Milan.

Italië is al geplaatst voor het WK en het resultaat van de wedstrijden tegen Denemarken en Armenië is dan ook niet van levensbelang voor de Azzurri. Voor Denemarken is het een heel ander verhaal: de ploeg van coach Morten Olsen moet van Italië winnen, om nog een kans te maken op de tweede plaats, die recht geeft op een play-off ticket. Ook dienen de Denen dan dinsdag nog van Malta te winnen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen