Sparta vernedert Den Bosch, ook Fortuna wint

26 oktober 2013, 20:46   Bijgewerkt: 26 oktober 2013, 21:18

Sparta Rotterdam heeft zaterdag met groots machtsvertoon gewonnen van FC Den Bosch. De Kasteelheren zegevierden voor eigen publiek met liefst 7-1 over de Brabantse laagvlieger.

Breekpunt was de rode kaart van Den Bosch-doelman Wesley de Ruiter na een half uur spelen. De sluitpost legde Johan Voskamp neer in de 'zestien' en kon daardoor gaan douchen. Voskamp zelf miste de bijbehorende strafschop, maar opende een minuut later alsnog de score.

Erik Quekel herstelde binnen een minuut de balans door een vrije trap van Barry Maguire binnen te koppen. Desondanks trok Sparta met overtuigende cijfers aan het langste eind. Door toedoen van Jeremy De Nooijer en Roald van Hout stond het bij rust 3-1. Voskamp (2), Finn Stokkers en Donovan Deekman maakten in de tweede helft het Rotterdamse feestje compleet.

Sparta nestelt zich door de overwinning naast Willem II op de tweede plaats in de Jupiler League. Beide clubs hebben 25 punten, al speelde Sparta een wedstrijd minder. FC Dordrecht gaat met 26 punten aan kop.

Fortuna Sittard verstevigde zijn plaats in de middenmoot door met 2-1 te winnen van Achilles '29. Jeffrey Vlug maakte tien minuten voor tijd het winnende doelpunt. Achilles stond toen al een tijdje met tien man. Middenvelder Steven Edwards had na ruim een uur spelen, bij een 1-1 stand, een rode kaart gekregen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen