Van der Hoorn denkt niet aan vertrek bij Den Bosch

8 november 2013, 08:57

Na Peter Bijvelds vertrekt niet ook directeur Fred van der Hoorn bij FC Den Bosch. De voormalig verdediger ligt onder vuur bij de Bossche supporters, maar peinst er niet over om op te stappen. Dat bleek donderdagavond bij een forumavond in De Vliert.

Tijdens de forumavond in het stadion waren, naast directieleden en coach Ruud Kaiser, ook veel FC Den Bosch-fans aanwezig. "Misschien is het eens tijd voor eeen frisse wind, Fred, en moet je gewoon weg", opperde één van hen volgens Omroep Brabant. De reactie van Van der Hoorn was duidelijk. "Dat doet me weinig tot niets. Moet ik mezelf veranderen of zo? Moet ik hakken-in-het-zandgedrag gaan vertonen? Er zijn altijd mensen die vinden dat je het niet goed doet, dat hoort bij dit vak."

Coach Kaiser kreeg onder meer de kritiek dat hij geen goede verstandhouding zou hebben met zijn spelers. Dit ontkende hij stellig. "Dat is gewoon onzin. Er zijn altijd wel een aantal spelers met wie je geen gesprek hebt. Laatst sprak ik een speler die inderdaad dacht dat ik hem negeerde. Die heb ik verteld dat dat echt niet bewust was, maar dat ik niet iedere week met alle spelers kan gaan praten", reageerde hij.

FC Den Bosch maakt een teleurstellend seizoen door en staat zeventiende in de Jupiler League. Ook vorig seizoen kon de Brabantse formatie geen potten breken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen