Ronaldo wil Duitsland, Spanje en Brazilië ontlopen

5 december 2013, 13:56

Ook Cristiano Ronaldo wacht de loting voor het wereldkampioenschap met spanning af. Portugal, het land van de superster van Real Madrid, heeft bij deze loting geen beschermde status en kan dus bij een topland in de groep komen. Ronaldo hoopt dat het lot zijn ploeg enigszins gunstig gezind is.

"De kandidaten om het WK te winnen zijn Duitsland, Spanje en Brazilië", stelt Ronaldo, die met Portugal het WK bereikte door Zweden te verslaan, op de website van de FIFA. "Het liefst ontlopen we deze landen, maar we zullen zien wat de loting ons brengt. We hebben vertrouwen in onszelf, zijn goed in vorm en zijn blij dat we een WK-ticket veroverd hebben. Maar hopelijk koppelt de loting ons niet direct aan één van de topfavorieten."

Tijdens de afgelopen twee eindtoernooien was het lot Portugal niet heel gunstig gezind. In 2012 kwam het in een poule met Duitsland, Nederland en Denemarken en op het WK van 2010 moest het afrekenen met Brazilië. Ivoorkust en Noord-Korea. Beide keren ging Portugal als nummer twee door naar de volgende ronde.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen