FC Den Bosch betreurt onderhoud met nepsjeik

Ger
10 december 2013, 11:23

FC Den Bosch heeft spijt van het opzienbarende gesprek met een niet-bestaande sjeik. De club hapte toe nadat de zogenaamde geldschieter grote plannen zei te hebben met de Brabanders. Het bleek evenwel om een acteur te gaan, die was ingezet door omroep PowNed. Het onderhoud werd vastgelegd door een verborgen camera.

De bestuurders van FC Den Bosch gaven in het gesprek aan dat trainer Ruud Kaiser kon worden ontslagen. Ook zouden de clubkleuren en de naam kunnen worden veranderd, waren gescheiden ingangen voor mannen en vrouwen een optie en garandeerde de eerstedivisionist dat er geen homo's op het veld staan. Verder was een alcoholverbod mogelijk en stond FC Den Bosch niet negatief tegenover het zwart betalen van spelers.

De huidige nummer veertien van de Jupiler League betreurt het te zijn ingegaan op de vooropgezette toenaderingspoging. "FC Den Bosch heeft uitsluitend aan de uitzending meegewerkt omdat het niet in de luxe verkeert elke interesse van mogelijke investeerders bij voorbaat af te wijzen. Daarom is FC Den Bosch ook in dit geval op deze denkbeeldige toenaderingspoging ingegaan, hoewel van meet af aan argwaan bestond over het serieuze karakter daarvan."

De club stelt zich niet te herkennen in de uiteindelijke weergave in de tv-uitzending. Het beeld zou 'niet passen bij de normen en waarden' van FC Den Bosch.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen