Tevredenheid bij FC Twente na vierde zege op rij

15 december 2013, 09:11

FC Twente won zaterdagavond in de eigen Grolsch Veste probleemloos met 3-1 van Go Ahead Eagles. Na een ietwat stroeve start voor de thuisploeg stelden Felipe Gutiérrez, Luc Castaignos en Dusan Tadic de overwinning veilig voor de Tukkers. Coach Michel Jansen was tevreden, na alweer de vierde zege op rij in de Eredivisie.

“De eerste twintig minuten van de wedstrijd waren moeizaam van onze kant. Go Ahead Eagles stond goed en was in de omschakeling enkele malen gevaarlijk, waaruit ze hadden kunnen scoren”, zo stelt Jansen op de officiële website van Twente. “Na deze fase kregen we meer controle, zonder zelf dominant te zijn. In de tweede helft waren we de bovenliggende partij. Het is jammer dat je na 2-0 direct de 2-1 tegen krijgt. Daarna hebben we de wedstrijd weer goed opgepakt, de 3-1 gescoord, en daarna het duel volwassen uitgespeeld. We zijn tevreden met de 3-1 zege als resultaat”, aldus de Twentse oefenmeester.

Youness Mokhtar, die de laatste weken zijn kans krijgt in de startformatie van Twente, was ook zeer content met de overwinning: “We hebben gewonnen en veel kansen gecreëerd, dus ik kijk met een goed gevoel terug op de wedstrijd”, zo stelt Mokhtar, die nog wel een puntje van kritiek heeft: “We hadden de score nog wel kunnen vergroten, want als er meer in zit moet je daar altijd naar streven. Het is vooral voor het publiek jammer dat je niet vaker scoort.”

De vleugelaanvaller speelde een prominente rol bij de tweede, curieuze treffer van Twente, toen hij de bal via Castaignos in het doel kopte. “Ik had Castaignos beloofd hem een assist te geven”, grapte Mokthar na afloop.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen