Pellè: "Altijd al een fan van Immers geweest"

Ger
22 december 2013, 12:48

Met een overtuigende 3-0 overwinning op PEC Zwolle behield Feyenoord zaterdag de aansluiting met de top in de Eredivisie. Hoewel Graziano Pellè niet tot scoren kwam, is de spits zeer tevreden over het thuisduel van de Rotterdammers.

"Niet alleen verspeelden Vitesse en FC Twente punten, maar ook hebben we Ronald Koeman een beetje kunnen steunen in deze voor hem zo moeilijke tijd na het overlijden van zijn vader. Deze zege was ook voor onze trainer", aldus Pellè tegen het ANP. Met de eerste seizoenshelft achter de rug is het kampioenschap nog steeds een realistisch doel voor Feyenoord, beseft ook de Italiaan: "Je merkt de laatste weken aan alles dat we weer zelfvertrouwen hebben en dat we in de titel geloven. Daarom is het belangrijk dat we er meteen na de winterstop weer staan."

Met dertien competitietreffers was Pellè de eerste helft van het seizoen van grote waarde voor de Kuipbewoners. De aanvoerder wil echter niet alle eer opeisen: "Kom nou, ik kan het niet in mijn eentje. Neem Lex Immers. Ik ben altijd al een fan van hem geweest. Immers is belangrijk voor de ploeg. Hij maakt ongelofelijk veel meters. Ik heb veel aan hem te danken. Daarom ben ik blij dat hij tegen PEC twee doelpunten maakte. Verdedigers letten extra op mij. Prima als Lex daardoor wat meer ruimte krijgt en kan scoren. Alleen het belang van Feyenoord telt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen