Utrechter Van Kippersluis maakt seizoen af in Kralingen

16 januari 2014, 12:54

Kevin van Kippersluis speelt de komende maanden in het shirt van Excelsior. De 20-jarige aanvaller wordt door zijn club FC Utrecht tot de zomer verhuurd aan de Kralingers. Van Kippersluis kan vrijdag, als Excelsior in de Jupiler League een uitwedstrijd speelt tegen koploper FC Dordrecht, al zijn debuut maken.

Van Kippersluis, die bij FC Utrecht in de beloftenploeg speelde, staat te trappelen om aan de slag te gaan in Rotterdam. "De trainer heeft vertrouwen in mij en ik hoop dat dit ik meteen kan uitbetalen met een doelpunt of een assist. Ik heb zin om morgen te vlammen, zeker tegen koploper FC Dordrecht. Zij hebben een goede groep en scoren gemakkelijk, zeker thuis. Wij zijn echter klaar voor die wedstrijd en maken zeker een goede kans."

"Ik ben een buitenspeler die graag na een combinatie de achterlijn opzoekt en een voorzet geeft of een doelpunt meepikt. Dat is ook wat hier bij Excelsior van mij verwacht wordt", vervolgt Van Kippersluis. Marinus Dijkhuizen, de coach van Excelsior, onderschrijft dat. Hij kent de aanvaller uit zijn periode als spitsentrainer bij FC Utrecht. "Kevin is een goede speler. Een linkspoot, technisch en goed in de combinatie. Een prima aanwinst voor ons."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen