Janmaat: "Wij zijn zeker niet minder dan Ajax"

21 januari 2014, 15:00

Daryl Janmaat kijkt uit naar de bekerkraker van woensdagavond in de Amsterdam ArenA. Dan probeert Feyenoord ten koste van Ajax een plek in de halve finale van de KNVB Beker te bemachtigen. De verdediger is in ieder geval vol vertrouwen.

"De verschillen tussen Feyenoord en Ajax zijn nu minder groot dan in het verleden", zegt Janmaat tegen NUsport. "Waarom zouden we niet van Ajax kunnen winnen? We zijn zeker niet minder, maar weten dat we volle bak moeten gaan om te winnen." De zestienvoudig international weet dat de prioriteit van Feyenoord op het kampioenschap ligt. "Natuurlijk is de competitie belangrijker dan de KNVB Beker. Maar naast het kampioenschap willen we ook graag de beker winnen. En wedstrijden tegen Ajax zijn altijd bijzonder."

Afgelopen weekend won Feyenoord overtuigend in Utrecht (2-5). "We toonden veel dreiging en speelde sterk. We weten wat er van ons gevraagd wordt en zijn beter op elkaar ingespeeld. We gaan dan ook met een goed gevoel naar Amsterdam", besluit de rechtsback.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen