De Boer: "Gezien het veldspel terecht gewonnen"

23 januari 2014, 00:44

Ajax wist zich woensdag ten koste van Feyenoord te plaatsen voor de halve finale van de KNVB Beker. De ploeg van coach Frank de Boer won in de Amsterdam ArenA met 3-1. Zodoende rekent Ajax, nadat het afgelopen zondag al van PSV won (1-0), ook af met de andere club uit de traditionele top drie van Nederland.

Hoewel Ajax het uitstekend recht wist te zetten, begonnen de Amsterdammers niet goed aan de wedstrijd. Feyenoord nam, dankzij een doelpunt van Jean-Paul Boëtius, de leiding in de ArenA. "Er was te weinig controle en ritme. We waren bovendien te slordig", analyseert De Boer op de officiële website van Ajax. "Een kwartier voor tijd heb ik al iets omgezet en de rust bood natuurlijk helemaal de mogelijkheid om zaken recht te zetten.''

"In de tweede helft gingen de lijnen open naar Bojan, die bleven voor rust nog te vaak gesloten", vervolgt De Boer. "We kwamen toen aan voetballen toe. Als je alle kansen optelt was een gelijkspel misschien terecht geweest. Maar zeker gezien het veldspel hebben we terecht gewonnen", vindt de winnende coach.

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen