Geplaagd Internazionale moet Cambiasso missen

28 januari 2014, 21:43

Internazionale heeft een nieuwe tegenvaller te verwerken gekregen. De geplaagde ploeg uit Milaan moet het voorlopig stellen zonder Esteban Cambiasso. De 33-jarige Argentijnse middenvelder heeft zondag in het duel met Catania (0-0) een dijbeenblessure opgelopen. Het is nog onduidelijk hoe lang hij uit de roulatie is, maar waarschijnlijk moet Inter hem drie tot vier weken missen.

Cambiasso is een vaste waarde op het middenveld van Inter. De routinier had dit seizoen, als enige in de selectie van i Nerazzurri, in alle 21 Serie A-wedstrijden tot dusver een basisplaats. Hij was daarin goed voor vier goals. Cambiasso mist door de kwetsuur de Derby d'Italia tegen koploper Juventus (zondag).

Inter is bezig aan een dramatische reeks in de Italiaanse competitie. De gevallen topclub haalde uit de laatste negen wedstrijden maar acht punten en lijkt Champions League-voetbal al te kunnen vergeten. De achterstand op de derde plek, goed voor een voorrondeticket voor het miljoenenbal en momenteel in handen van Napoli, bedraagt elf punten. Inter staat vijfde in de Serie A, met acht punten minder dan nummer vier Fiorentina.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen