Hekkensluiter Meulensteen: "De club staat achter me"

3 februari 2014, 16:20

René Meulensteen is pas een paar maanden hoofdcoach van Fulham, maar zijn hoofd ligt nu al op het hakblok. Afgelopen weekend verloor de ploeg met 0-3 van Southampton, waardoor het afgezakt is naar de laatste plaats in de Premier League. De druk op de Nederlander neemt toe, maar Meulensteen blijft rustig.

Volgens diverse Engelse media staat clubeigenaar Shahid Khan op het punt om Meulensteen te vervangen door technisch directeur Alan Curbishley, maar volgens de Nederlander klopt daar niets van. "Of ik de steun van Khan nog voel? Ja, honderd procent. En belangrijker nog: ik voel ook de steun van de spelersgroep."

De 49-jarige coach, de afgelopen jaren assistent van Sir Alex Ferguson bij Manchester United, benadrukt dat Fulham nog genoeg wedstrijden heeft om degradatie te voorkomen. "Van de veertien wedstrijden die we nog voor de boeg hebben dit seizoen, moeten we er ongeveer zeven winnen. Zes kan ook genoeg zijn."

Fulham spaarde de afgelopen week kosten noch moeite om de selectie te versterken. De ploeg haalde spits Kostas Mitroglou weg bij Olympiakos en strikte ook John Heitinga en middenvelder Lewis Holtby.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen