Chelsea morst dure punten bij laagvlieger

Ger
11 februari 2014, 23:23

Chelsea heeft dure punten laten liggen in de Premier League. De Londenaren bleven verrassend op een gelijkspel steken bij het laaggeklasseerde West Bromwich Albion: 1-1. Door de remise kan Arsenal de koppositie woensdag van Chelsea overnemen.

Branislav Ivanovic zette de ploeg van trainer José Mourinho in de extra tijd van de eerste helft op voorsprong. Dat doelpunt leek geruime tijd voldoende voor de drie punten. Vlak voor tijd tekende Victor Anichebe echter voor de 1-1. Door het gelijkspel komt Chelsea op 57 punten uit 26 wedstrijden. Arsenal neemt woensdag bij een zege een punt voorsprong op de titelrivaal. Manchester City kan bovendien op gelijke hoogte komen met Chelsea.

De van een blessure herstelde Ron Vlaar speelde met Aston Villa doelpuntloos gelijk bij Cardiff City. Evenals de Nederlandse aanvoerder deed ook Leandro Bacuna de volledige wedstrijd mee bij de bezoekers. Karim El Ahmadi zat de hele wedstrijd op de bank bij Villa.

Basisspeler Leroy Fer ging met Norwich City onderuit bij West Ham United: 2-0. James Collins en Mohamed Diamé scoorden. Bij Norwich viel Ricky van Wolfswinkel na 85 minuten in. Southampton zegevierde bij Hull City: 0-1) José Fonte tekende voor de enige treffer. Jos Hooiveld zat de hele wedstrijd op de bank bij Southampton.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen