Superieur Bayern boekt veertiende zege op rij

23 februari 2014, 19:24   Bijgewerkt: 23 februari 2014, 19:46

De hegemonie van Bayern München in de Bundesliga kent geen grenzen. De fiere kampioen van Duitsland, Europa en de hele wereld noteerde zondag op visite bij Hannover 96 zijn veertiende (!) overwinning in successie. Daarnaast hield de equipe van coach Pep Guardiola voor de vierde maal op rij de nul: 0-4.

Bayern, waar Arjen Robben op de bank begon, had even nodig voordat het was warmgedraaid. Maar toen dat eenmaal zover was, ging het hard. Thomas Müller opende in de 25ste minuut de score, Thiago Alcantara tekende negen minuten later voor een vroegtijdige beslissing. Müller kopte raak op een voorzet van Rafinha vanaf de rechterflank, Thiago liep slim weg uit de rug van Mame Biram Diouf en kon zodoende een pass van Bastian Schweinsteiger tot doelpunt promoveren.

Na een uur tekende Müller, met zijn tweede treffer van de avond, voor de 0-3. Dit maal nam Mario Mandzukic het voorbereidende werk voor zijn rekening. De Kroatische spits kopte zes minuten later, kort nadat Robben was ingevallen, zelf de 0-4 eindstand op het bord. Rafinha was de aangever.

Bayern München mag de champagne om de titelprolongatie te vieren alvast koud zetten. De voorsprong op nummer twee Bayer Leverkusen, dat zaterdag met 3-1 verloor bij VfL Wolfsburg, bedraagt maar liefst negentien punten. Werder Bremen blijft onderin de middenmoot bungelen. Met Eljero Elia als invaller speelden de noorderlingen met 0-0 gelijk bij Eintracht Frankfurt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen