Napoli morst in eigen huis punten tegen Genoa

24 februari 2014, 23:08   Bijgewerkt: 25 februari 2014, 08:52

Napoli heeft maandag dure punten verspeeld in de thuiswedstrijd tegen Genoa. De Napolitanen koersten in het eigen Stadio San Paolo lange tijd op de overwinning af, maar kregen kort voor tijd alsnog de deksel op hun neus: 1-1. Door het puntenverlies ziet Napoli koploper Juventus en runner-up AS Roma verder uitlopen.

Gonzalo Higuain had Napoli al in de 18e minuut op voorsprong gezet met een bekeken lob. De nummer drie van de ranglijst leunde in het vervolg van de wedstrijd steeds verder achteruit. Dat brak de ploeg van trainer Rafael Benitez uiteindelijk op. Na een domme elleboogstoot van oud-PSV'er Dries Mertens mocht Genoa zeven minuten voor tijd aanleggen voor een vrije trap. Emanuele Calaiò, die dit seizoen nota bene door Genoa gehuurd wordt van Napoli, nam plaats achter de bal en ramde hem vanaf een meter of dertig via de paal in het doel: 1-1.

Een slotoffensief van Napoli ten spijt, werd er niet meer gescoord in de Zuid-Italiaanse stad. De achterstand van Partenopei op AS Roma bedraagt daardoor met nog dertien wedstrijden te spelen vijf punten. De Romeinen hebben bovendien een wedstrijd minder gespeeld. Genoa is elfde en is al min of meer uitgevoetbald dit seizoen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen