'België wil Wilmots tot na WK 2018 aan zich binden'

14 maart 2014, 09:42

De voetbalbond van België is zeer tevreden over bondscoach Marc Wilmots, die een nieuw vierjarig contract zou kunnen tekenen bij de Rode Duivels. De KBVB heeft Wilmots reeds een voorstel gedaan, waardoor de coach tot en met het WK in 2018 verbonden kan zijn aan het nationale elftal van België. Dit meldt Het Laatste Nieuws.

De gesprekken zijn al in volle gang, maar het ligt in de lijn der verwachting dat er nog een aantal sessies nodig zijn om tot een overeenkomst te komen. Eerder werden bondscoaches van de Rode Duivels steeds vastgelegd voor één groot toernooi, maar het feit dat de Belgische voetbalbond Wilmots niet alleen tijdens het EK 2016 in Frankrijk, maar ook gedurende het WK 2018 in Rusland nog aan het roer wil zien, geeft aan dat men zeer content is met de prestaties van België.

Wilmots ziet een samenwerking tot en met 2018 volgens bronnen van Het Laatste Nieuws zeker zitten. Met de 45-jarige coach aan de leiding presteert België de afgelopen tijd zeer naar behoren. Onze zuiderburen passeerden Oranje deze week zelfs op de wereldranglijst van de FIFA.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen