Slot uit verbazing na interview Giménez: ‘Gesprekken met hem gehad waarin hij anders aangaf’

10 mei 2024, 18:16   Bijgewerkt: 10 mei 2024, 18:25
Foto: © Feyenoord ONE / Imago

Arne Slot heeft met verbazing geluisterd naar de uitspraken van Santiago Giménez dat hij het afgelopen seizoen veel last heeft gehad van vermoeidheid. Op de persconferentie in aanloop naar het duel met NEC geeft de oefenmeester van Feyenoord aan dat de Mexicaan dit gedurende het seizoen altijd heeft ontkend.

Giménez gaf in Kick ’t Met van Ziggo Sport aan dat hij het afgelopen seizoen veel last heeft gehad van vermoeidheid en dat hij achteraf beter naar zijn trainer had moeten luisteren wanneer hem werd aangeboden om een wedstrijd die nergens meer om ging vrij te nemen. Slot heeft deze uitspraken ook gehoord, wat tot verbazing leidde bij de oefenmeester. “Ik was best een beetje verrast dat hij dat zei”, begint hij tijdens de persconferentie.

Artikel gaat verder onder video

“Ik heb wel eens gesprekken met hem gehad waarin ik aangeef dat ik me goed kan voorstellen dat het aan de orde zou kunnen zijn bij hem”, gaat Slot verder. “Het is dan best eens goed om een wedstrijd die op dat moment niet meer zo belangrijk was over te slaan, zoals Celtic-uit en andere wedstrijden waarin het belang niet meer extreem groot was. Maar hij voelde zich dan altijd enorm fit en klaar om te spelen, hij had geen greintje vermoeidheid.”

Voor Slot geldt de situatie met Giménez als een moment waar hij zijn lessen uit trekt. “Dat is ook weer iets voor mij om van te leren dat spelers blijkbaar zo graag willen spelen, dat ze op het moment zelf een ander geluid laten horen dan een paar weken later. Maar ik heb zelf niet het idee dat vermoeidheid de reden is dat hij een aantal maanden minder heeft gescoord”, besluit hij.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Van der Vaart wijst opvallende trainer aan voor Feyenoord

Rafael van der Vaart doet een opvallende trainersuggestie voor Feyenoord. "Misschien zeg ik iets geks en word ik uitgelachen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Storm
Link gekopieerd!
    14
    + 1
avatar

Als het geen vermoeidheid is, wat is het dan wel? Ik gok eens wat: hij is niet zo goed als dat ze hem weet ik hoe lang op hebben gehemeld. Gokje 2: hij is helemaal niet zo gelukkig bij z'n club. Hoe dan ook: een half jaar niet scoren omdat je een penalty hebt gemist is wel héél raar. En dan als tweede helemaal nooit wat aangeven en dan met "vermoeidheid" op de proppen komen. Ook raar. En ten derde: blijkbaar hebben ze met z'n 2-en dus niet al te best gecommuniceerd. En waar ligt dat dan aan? Slechte verstandhouding?

FCJel
Link gekopieerd!
    6
    + 1
avatar

Blaas het niet zo op. Die gozer weet ook wel dat hij aan de kant staat als hij zegt dat hij vermoeid is tegen de trainer, dus die houdt z’n mond.

Goku
Link gekopieerd!
    3
    + 1
avatar

Je schrijven van teksten komt me zo bekend voor...

KingJacobus.
Link gekopieerd!
    4
    + 1
avatar

Precies King Kringspier. De Feyenoord hater.

Goku
Link gekopieerd!
    3
    + 1
avatar

Dat dacht ik ook

Storm
Link gekopieerd!
    9
    + 1
avatar

Iemand anders verwijten dat ie een hater is. Heb je je idiote teksten bij Ajaxberichten niog eens bekeken of niet? Hypocrietje.

Storm
Link gekopieerd!
    8
    + 1
avatar

Jij komt mij helemaal niet bekend voor en dat hou ik graag zo.

gtsb
Link gekopieerd!
    2
    + 1
avatar

Goku het is zo duidelijk. Krotje is ook weer opgebloeid ook niet gek . Nee het is allemaal een persoon . Dat is toch wel duidelijk voor mensen die al wat langer komen .

gtsb
Link gekopieerd!
    4
    + 1
avatar

Lees jij je eigen teksten ook dan . Je bent hier maar 'net' zei je storm. Maar je bent een kopie van kc . Hetzelfde taalgebruik ,dezelfde personen die je niet mag . En hoe toevallig ook een eenheid met krotje .

KingJacobus.
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

En we gaan weer schelden. Zoals vanouds.

KROTJE
Link gekopieerd!
    7
    + 1
avatar

Daar is hij weer GTSB de "snitcher", die ondersteboven van mij zijn zogenaamde kwelgeest is, van Krotje die zijn dagelijkse leven dag en nacht beheerst. Hij kan mij maar er niet buiten laten en uit zijn geest halen, wrokgevoelens hebbend tegen iets waar geen aanleiding voor was en is. Voor het overige zijn de reacties van ondergeschikt belang. Fijn weekend GTSB, maak er wat van, stress is gevaarlijk.

KROTJE
Link gekopieerd!
    7
    + 1
avatar

"Nee het is allemaal een persoon" Ha ha ha heerlijk dit spinsel in je zieke geest GTSB, heerlijk. Ik gaf je al een tip, ga naar "contacten" vul het formulier in en vraag de redactie of KC, Bean, Krotje, Storm en volgens jou nog meer accounts van één en dezelfde persoon zijn. Doen en niet zo blijven jammeren en janken GTSB ouwe hulie huilie huiliegek.

KROTJE
Link gekopieerd!
    7
    + 1
avatar

GTSB, "En hoe toevallig ook een eenheid met krotje". Heerlijk dat ik Krotje, je leven verziek, niet mij daar van de schuld geven, het is je eigen wantrouwend verzinsel. Voor het overige hebben je reacties voor mij generlei waarde, behalve dat ik elke keer er van geniet. Mooie zonnige dag toegewenst GTSB. Hm...heerlijk....

Oud keeper
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Ik lees ook geen reacties meer van Rudolf21.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen