Gudelj ontevreden na teleurstellend avondje NAC

6 april 2014, 09:29

Voor NAC Breda liep het laatste 'avondje NAC' van het seizoen uit tot een bittere teleurstelling. In het eigen Rat Verlegh Stadion werd kansloos met 0-2 verloren van FC Twente, door doelpunten van Felipe Gutiérrez en Dusan Tadic.

"We waren vandaag niet in staat een goed resultaat neer te zetten", concludeert NAC-coach Nebojsa Gudelj op de officiële website van Twente. "We wilden een goed resultaat halen door middel van hard werken en door met een goede instelling te spelen", zegt de keuzeheer van de Bredanaars, die nog niet zeker is van rechtstreeks lijfsbehoud. Nummer zestien RKC Waalwijk staat vier punten achter op de equipe uit Breda, maar heeft nog een wedstrijd (Feyenoord-uit) tegoed.

Gudelj denkt wel te weten waar het aan schortte tegen de Tukkers: "We gaven de tegengoals alleen te gemakkelijk weg. Die vielen weer uit standaardsituaties. We waren te slordig in de opbouw en omschakeling en slaagden er niet in voorin de bal vast te houden. Elke tweede bal was voor FC Twente. We zijn niet tevreden over vandaag", verzucht de coach van NAC.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen