Nissan nieuwe hoofdsponsor Champions League

7 april 2014, 10:02

Nissan lost Ford na dit seizoen af als hoofdsponsor van de UEFA Champions League. De Japanse autofabrikant heeft een vierjarig contract, tot medio 2018, afgesloten met de Europese voetbalbond.

"De meest prestigieuze voetbalcompetitie in Europa is voor Nissan een belangrijk, mondiaal platform. Ons doel is om fans over de hele wereld te bereiken en het enthousiasme voor voetbal en auto's met elkaar te verenigen. Beide worden gecreëerd door mensen met een enorme passie voor wat zij doen", laat Roel de Vries, Corporate Vice President en Global Head of Marketing and Communications bij Nissan, in een verklaring weten.

Als officiële hoofdsponsor bezit Nissan de rechten op het gebied van content, media, hospitality, de wedstrijden inclusief de laatste trainingen en de finale. "De groei in Europa is belangrijk voor Nissan en met de UEFA hebben wij de perfecte partner gevonden om ons doel te verwezenlijken. Nissan streeft ernaar om in 2016 de grootste Aziatische autofabrikant in Europa te zijn", zegt Robert Lujan, Managing Director bij Nissan Nederland.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen