Barça-coach Martino: "Argentijnse sfeer in Calderón"

10 april 2014, 08:33

Dat Atletico Madrid woensdag de halve finale van de Champions League bereikte, had het mede te danken aan de eigen aanhang. De supporters in het Estadio Vicente Calderón zorgden voor een geweldige, bijna unieke sfeer. Dat vindt ook Gerardo Martino, de Argentijnse trainer van FC Barcelona.

"Een dergelijke sfeer vind je niet snel in Europa. Het was een beetje Argentijns", zei de oefenmeester na afloop van de Champions League-kraker in de Spaanse hoofdstad, die door Atletico met 1-0 gewonnen werd. "Resultaten ontstaan met een reden. In de fase dat Atletico beter was, scoorden ze. Het grote verschil in deze wedstrijd was de eerste twintig minuten. Daarin verliep de wedstrijd zoals Atletico dat graag wilde. Wij slaagden er niet in om de bal in de ploeg te houden. We hadden gehoopt meer controle over de wedstrijd te hebben, maar slaagden daar niet in."

Het is voor het eerst in zeven jaar dat FC Barcelona er niet in slaagt om de halve finale van de Champions League te halen. "We zijn teleurgesteld, want we hadden hoge verwachtingen van dit toernooi. Maar we moeten verder en vechten voor de twee prijzen die we nog kunnen pakken: de landstitel en de Copa del Rey."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen