Guardiola 'zeer trots' op Bayern en blij met Robben

10 april 2014, 09:18

Bayern München plaatste zich woensdagavond voor de halve finale van de Champions League door in eigen huis met 3-1 van Manchester United te winnen. Een overtuigende uitslag, al kwamen de Duitsers nog wel op achterstand. Trainer Josep Guardiola is blij met de veerkracht die zijn ploeg toonde.

"Het is nooit gemakkelijk tegen een Engels team", zegt de trainer op de site van de UEFA. "Zij speelden solide en waren in de counter gevaarlijk. Patrice Evra scoorde die geweldige openingsgoal, maar wij reageerden direct", aldus de coach, die zijn team twee minuten later alweer de 1-1 zag maken. "Ik ben zeer, zeer trots op mijn team. Iedereen zegt dat het gemakkelijk is om de landstitel te pakken en dat niveau vast te houden, maar dat is niet zo. De spelers hebben heel hard gewerkt. Ze hebben het verdiend om in de halve finale te komen."

De Spanjaard heeft ook nog lovende woorden over voor Arjen Robben, die met een assist en een doelpunt belangrijk was. "Arjen en ook Franck Ribéry waren fantastisch in de tweede helft. De wedstrijd was vergelijkbaar met het duel in Manchester (1-1). We probeerden tussen de linies te spelen en dat lukte met Thomas Müller, die steeds in beweging was."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen