Muller assisteert bij uitreiking schaal aan Ajax

11 april 2014, 08:09

Bennie Muller zal directeur betaald voetbal Bert van Oostveen assisteren bij het uitreiken van de kampioensschaal, mocht Ajax hier beslag op leggen. De 75-jarige Muller was vorige week al naar Arnhem afgereisd, waar hij zag dat het kampioensfeest uitgesteld werd. "Ik was afgelopen weekeinde al bij Vitesse, maar kon onverrichter zake huiswaarts", stelt de oud-voetballer in De Telegraaf.

"Ik ga ervan uit dat het nu zondag tegen ADO gebeurt", vervolgt Muller, die het een eer vindt om een rol te spelen in de uitreiking: "Ik vond het leuk dat Edwin van der Sar me vroeg de schaal uit te reiken. Ik ben met algemeen directeur Michael Kinsbergen naar het Gelredome gereden", aldus de Amsterdammer, die hoopt dat de champagne komend weekend ontkurkt kan worden. "ADO Den Haag in deze vorm is echt niet makkelijk. Maar als Frank de Boer voor de vierde keer kampioen wordt, is dat ongelooflijk knap. Hij verdient het, want hij is een goede trainer", vindt Muller.

Muller verdedigde tussen 1958 en 1970 de clubkleuren van Ajax en kwam in deze periode tot maar liefst 426 officiële duels voor de Amsterdammers. In deze wedstrijden was de middenvelder 36 maal trefzeker.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen