Heitinga blijft geloven in lijfsbehoud Fulham

11 april 2014, 13:28

John Heitinga geldt als een ervaren kracht in het elftal van Fulham, dat in een hevige strijd tegen degradatie uit de Premier League verwikkeld is. Hoewel het er niet heel goed uitziet voor de ploeg uit Londen, heeft Heitinga vertrouwen in een goede afloop voor Fulham.

"Je moet blijven geloven dat het nog kan. Dat doe ik in ieder geval", zegt onze landgenoot via de officiële kanalen van de club. "Het enige dat nog belangrijk is, is dat de club overleeft. We moeten de weg naar overleving zien te vinden", aldus Heitinga, die niet vaak in deze situatie heeft gezeten: "Het is de eerste keer dat ik betrokken ben in een degradatiestrijd, maar je moet met dezelfde druk zien om te gaan als wanneer je op jacht gaat naar prijzen", weet de verdediger.

"Er is nog zoveel om voor te spelen", vervolgt Heitinga. "Voor het team, de historie van de club en uiteraard voor de fans. We hebben ze zien zingen aan het einde van onze laatste wedstrijd tegen Aston Villa. Hopelijk krijgen we dat nog meer te zien."

Komende zaterdag krijgt Fulham op Craven Cottage visite van Norwich City.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen