Juve weer acht punten los: "Titelstrijd is nog wel open"

15 april 2014, 07:00   Bijgewerkt: 14 april 2014, 23:58

Juventus won maandagavond tamelijk eenvoudig met 0-2 bij Udinese, waardoor het weer acht punten los staat ten opzichte van nummer twee AS Roma. De winnende coach Antonio Conte is van mening dat de titelstrijd nog steeds open is, met nog vijf duels te gaan.

Doelpunten van Sebastian Giovinco en Fernando Llorente zorgden ervoor dat Juventus zegevierde in Udine en alweer 87 punten (!) heeft verzameld in de Serie A. "Het was een gevaarlijke wedstrijd, waarin we het ons niet konden veroorloven om punten te morsen. We hebben alles gegeven en speelden met de juiste aanpak en veel concentratie", sprak Conte na afloop tegen Sky Sport Italia. "De titelstrijd is nog wel open", meent de trainer.

In de halve finales van de Europa League werd La Vecchia Signora gekoppeld aan Benfica. Napoli-coach Rafael Benitez gaf eerder deze week aan de koploper van de Serie A wel van advies willen te voorzien voor het treffen met de Portugezen, aangezien hij vorig seizoen met Chelsea afrekende met Benfica, in de finale van de EL. Conte reageerde hier scherp op: "Aangezien Napoli uitgeschakeld werd door Porto, hoef ik geen advies van hem tegen Portugese tegenstanders", knipoogt de coach van Juve.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen