Simeone vindt Atlético en Chelsea vergelijkbare teams

21 april 2014, 22:25

Morgen (dinsdag) staat het eerste deel van de confrontatie tussen Atlético Madrid en Chelsea op het menu, in het kader van de halve finale van de Champions League. Diego Simeone en de zijnen zijn, zowel in de Primera División als in het kampioenenbal, met een indrukwekkende reeks bezig. De coach vindt de speelstijl van Atlético en Chelsea uitstekend met elkaar te vergelijken.

"We zijn niet dezelfde teams, maar we hebben gelijke eigenschappen", stelt Simeone in aanloop naar de clash met Chelsea. "We hebben vanuit defensief opzicht de beste statistieken in onze competities en we hebben een directe aanvalswijze. We zijn tenslotte beiden sterk in spelhervattingen. Deze eigenschappen zorgen ervoor dat we strijden voor titels. Maar we hebben nog niets gewonnen", weet de Argentijnse oefenmeester.

"Deze halve finale zal beslist worden door details. We moeten samenwerken, zodat onze individuele kwaliteiten naar boven komen", vervolgt Simeone, die het mooi vindt dat Chelsea-spits Fernando Torres terugkeert op het oude nest. "Hij is een kind van de club. Hij heeft hier goede herinneringen. Ik denk dat hij de ovatie zal krijgen die hij verdient. Hij zal altijd een van ons zijn."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen