Van Ginkel en Aké op de reservebank bij Chelsea

Ger
22 april 2014, 20:04

Chelsea treedt zonder Nederlanders aan in de eerste halve finale van de Champions League tegen Atlético Madrid. Middenvelder Marco van Ginkel en verdediger Nathan Aké zitten in de Spaanse hoofdstad op de bank. Bij Chelsea ontbreken de geschorste Branislav Ivanovic en de geblesseerde Eden Hazard en Samuel Eto'o.

In de spits bij de Londenaren is ruimte voor Fernando Torres, die in het verleden jarenlang uitkwam voor Atlético. Hij speelde zelfs samen met Diego Simeone, de huidige trainer van de Spaanse club. Diego Costa keert bij Atlético terug in de basis. De topschutter moest in de vorige ronde de return tegen FC Barcelona missen door een hamstringblessure.

Thibaut Courtois staat gewoon onder de lat bij de Madrilenen. De doelman heeft een verbintenis bij Chelsea en komt op huurbasis uit voor Atlético. De Londenaren wilden aanvankelijk niet dat Courtois in actie zou komen in de halve finales, maar de UEFA stelde dat een dergelijk verbod vanwege de reglementen van de Champions League niet mogelijk is.

Opstellingen

Atlético Madrid: Courtois; Juanfran, Miranda, Godín, Filipe; Mario, Gabi; Koke, Raúl García, Diego; Diego Costa

Chelsea: Cech; Azpilicueta, Cahill, Terry, Cole; Mikel, Luiz, Lampard, Ramires; Willian, Torres

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen