Cech speelt dit seizoen niet meer voor Chelsea

Ger
23 april 2014, 00:25

Chelsea mist doelman Petr Cech in de resterende weken van het seizoen. Daarnaast staat ook aanvoerder John Terry enige tijd aan de kant. Beide spelers vielen dinsdagavond uit in de eerste halve finale tegen Atlético Madrid in de Champions League.

De 31-jarige Cech ging in Estadio Vicente Calderón al na ruim een kwartier naar de kant. De Tsjech kwam verkeerd terecht bij een redding na een hoekschop. Hij werd vervangen door de tien jaar oudere Mark Schwarzer. Achttien minuten voor tijd moest ook Terry van het veld. De verdediger ging door zijn enkel.

Door zijn blessure mist Cech de ontknoping in de Engelse competitie, waarin Chelsea nog kans maakt op de titel. Ook het restant van de Champions League moet de sluitpost missen. Wellicht heeft Cech zijn laatste wedstrijd voor Chelsea achter de rug. Zijn uitgeleende concurrent Thibaut Courtois staat op de nominatie om komende zomer terug te keren naar Stamford Bridge.

Terry kan volgens manager José Mourinho dit seizoen nog spelen. De exacte herstelperiode van de routinier is echter nog niet duidelijk.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen